Tømrermester med stor erfaring

AS Tømrer- og Snedkerforretning har utallige års erfaring inden for diverse aspekter af tømrerarbejde. Med base i Juelsminde kører vores tømrermester gerne til både Horsens, Vejle og Hedensted. Siden 1957 har vi udført alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Vores dygtige tømrermester leverer alskens typer af løsninger i træ, og vi gør altid vores til, at vi finder en løsning, der er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Høj kvalitet med vores tømrermester

Vores tømrermester er kvalitetsbevidst, og sætter en dyd i at det udførte arbejde stemmer med vores kunders ønsker og forventninger. Vi beskæftiger 6-8 ansatte og udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde – såvel nybygning som reparationsarbejde. Vi har desuden meget erfaring med eksempelvis tag- og isoleringsarbejde samt udskiftning af vinduer og døre. Vi har kapaciteten til at udføre større tømreropgaver, og også totalentreprise på dit tømrerprojekt.

Vi løser dine tømreropgaver

Få løst dine tømreropgaver af vores kompetence tømrermester. Vi hjælper dig gerne med at føre dine drømme ud i livet. Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon

75 69 36 90 eller e-mail hrk@hravnknudsen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksisteret siden 1957​

Vi støtter Knæk Cancer​

Skræddersyede løsninger​

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

arbejde, projekter og andet.

Følg os

Carsten Clausen

Gode solide håndværkere der kan deres kram, og hvor et ord er et ord.👍