Montering af døre og vinduer af god kvalitet

Med tiden vil alle bygninger have brug for at få udskiftet døre og vinduer. Først og fremmest er der den visuelle slitage, hvilket kan betyde meget for en bygnings ydre. Dertil kommer, at selve døren eller vinduets materialer ligeledes bliver slidte, hvilket påvirker kvaliteten af disse.

Hvis en udskiftning er nødvendig, foretager vi gerne denne hos AS Tømrer- og Snedkerforretning. Vi monterer døre og vinduer i dit hjem, ligesom vi også har årelang erfaring med udskiftning og reparation af eksisterende, hvorfor dette er en af vores kernekompetencer.

Skal dine døre og vinduer være nye eller originale?

​Energikravene bliver skrappere og skrappere, og mange vælger derfor at få opdateret boligen med nye døre og vinduer, ligesom der også er mange penge at spare på eksempelvis varmeregningen.

Nogle typer huse er dog bedst komplimenteret ved at have originale døre og vinduer for at bevare udtrykket. Vi kan hjælpe med og rådgive om begge dele.

Brug os – VELFAC VinduesMester

​Vi er certificerede VELFAC-VinduesMester. Det betyder, vi lever op til kvalitetskravene omkring håndtering og montering af nye døre og vinduer. Det er din garanti for kvalitetsarbejde.

​Vi kører i Horsens, Juelsminde, Hedensted og det omkringliggende område. Kontakt os derfor gerne på telefon 75 69 36 90 eller e-mail: hrk@hravnknudsen.dk, hvis du ønsker mere information eller et tilbud på ovenlysvinduer, vedligeholdelsesfrie vinduer i træ/alu eller noget helt tredje.

Vil du også have et GRATIS tilbud?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✔ Eksisteret siden 1957

✔ Vi støtter Knæk Cancer

✔ Skræddersyede løsninger

​Firma

​AS Tømrer- og Snedkerforretning A/S

CVR: 27050409

​Kontakt os