Renovering af hus og reparationer af mindre opgaver

Trænger hjemmet til en gennemgående renovering, eller kan en lille reparation gøre den store forskel, så kontakt AS Tømrer- og Snedkerforretning. Vi renoverer gerne i Juelsminde, Horsens og Hedensted, samt nærliggende byer.

Vi er de helt rigtige til at bruge når du skal bruge en renovering af dit hus, vi renoverer alt fra gulv til loft. Vores kompetencer dækker alt fra totalrenovering af dit hjem, en ombygning eller til mindre opgaver såsom udskiftning eller reparation af en dør.

Det gode håndværk er vigtigt

Hos AS Tømrer- og Snedkerforretning har vi mange års erfaring med at reparere og renovere. Derfor kender vi også kundernes krav, og vores arbejde lever naturligvis altid op til deres forventninger.

Vi har blandt andet renoveret både taget og gulvet i Juelsminde Kirke uden at gå på kompromis med de gamle håndværktraditioner.

Står du med et spørgsmål omkring priser eller om hvordan vi vil lave en renovering, totalrenovering eller bare udføre de små opgaver på dit hjem, så er du velkommen til at kontakte os på nedenstående.

Kontakt os vedrørende sin husrenovering

Så går du og tænker hvad koster en renovering af mit hus? Så er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning herom. Gerne på telefon: 75 69 36 90.

​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vil du også have et GRATIS tilbud?​

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave, kan du udfylde nedenstående​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✔ Eksisteret siden 1957

✔ Vi støtter Knæk Cancer

✔ Skræddersyede løsninger

​Firma

​AS Tømrer- og Snedkerforretning A/S

CVR: 27050409

​Kontakt os