​Tagrenovering med god isolering

​Mangler husets fire vægge prikken over i'et i form af et tag, eller står det gamle tag overfor en udskiftning? I så fald står vi, som tømrer og snedker, klar til at hjælpe med en tagrenovering.

Vores dygtige folk klarer alle typer af ændringer i tagkonstruktionen. Dette gælder at fra tagrenovering til et helt nyt tag. Vi kan udskifte eller lægge forskellige former for tag, og vi har lang erfaring med flere tagtyper.

Herunder har vi erfaring med:

  • Eternittag
  • Skifertag
  • Tegltage
  • Tagpap m.v.

Nyt tag – stort som småt

​Hos AS Tømrer- og Snedkerforretning A/S har vi kapaciteten til at udføre større tagopgaver som eksempelvis en udskiftning af taget på en større kontor- eller lagerbygning, ligesom vi også gerne står til rådighed, hvis du som privatperson står og mangler en dygtig tømrer til at reparere, renovere eller lægge nyt tag.

Vores kunder omfatter derfor både private, erhverv og offentlige institutioner ​Vi arbejder lokalt i Horsens, Juelsminde, Hedensted og det omkringliggende område.

Efterisolering af tag er en god investering

​Reglerne for efterisolering er blevet skærpet gennem de seneste år. Konkret betyder det, at huse, der skal have nyt tag, også skal efterisolere efter gældende regler. I sidste ende sparer du dog masser af penge på varmeregningen.

​Hvad koster et nyt tag?

Ønsker du en specifik pris på efterisolering, nyt tag eller tagrenovering, er du velkommen til at kontakte os ved at ringe til os på telefon 75 69 36 90 eller sende os en mail på hrk@hravnknudsen.dk.

Vil du også have et GRATIS tilbud?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✔ Eksisteret siden 1957

✔ Vi støtter Knæk Cancer

✔ Skræddersyede løsninger

​Firma

​AS Tømrer- og Snedkerforretning A/S

CVR: 27050409

​Kontakt os