​Tilbygning - Noget du overvejer?

Hos AS Tømrer- og Snedkerforretning bygger vi nyt, bygger om og bygger til.


​Uanset opgaven er det vigtigt for os, at vi finder en ideel løsning, der passer til dit behov og dine ønsker omkring en tilbygning. En tilbygning giver nemlig mulighed for at indfri nogle af de boligdrømme, man har. 

Måske I ønsker et ekstra børneværelse, hvis der er familieforøgelse på vej, måske I ønsker at få lavet en ekstra dimension til jeres eksisterende dagligstue eller noget helt tredje.  Uanset ønsket om tilbygning, vil vi altid gøre vores til, at I bliver glade for det færdige produkt. 

Vi har mange års erfaring med at bygge til

Her i forretningen har vi masser af erfaring med alverdens byggeopgaver, og vores portefølje spænder over alt fra byg af almindelige huse til store lagerhaller, ligesom vi også har udført en række mindre opgaver med tilbygning til eksisterende huse – eksempelvis udestuer og annekser.

Hvis projektet måtte være mindre endnu, eksempelvis flytning af en væg, varetager vi ligeledes også gerne denne opgave. Næsten ingen opgaver, med hensyn til tilbygning, er for store eller små.

Lad os hjælpe dig med din tilbygning

Hvis du derfor går med særlige tanker om en eventuel tilbygning, vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at føre disse tanker ud i livet.

Kontakt os derfor gerne på e-mail: hrk@hravnknudsen.dk eller på telefon 75 69 36 90 for skarp og professionel sparring. Vi udfører tilbygning, ombygnig og nybyg i Horsens, Juelsminde, Hedensted og det øvrige omkringliggende område.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vil du også have et GRATIS tilbud?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✔ Eksisteret siden 1957

✔ Vi støtter Knæk Cancer

✔ Skræddersyede løsninger

​Firma

​AS Tømrer- og Snedkerforretning A/S

CVR: 27050409

​Kontakt os