Renovering/reparationer

Trænger hjemmet til en gennemgående renovering, eller kan en lille reparation gøre den store forskel, så kontakt AS Tømrer- og Snedkerforretning.

Vi renoverer alt fra gulv til loft. Vores kompetencer dækker alt fra totalrenovering af dit hjem til mindre opgaver som udskiftning eller reparation af en dør.​

Det gode håndværk

AS Tømrer- og Snedkerforretning har mange års erfaring med at reparere og renovere. Derfor kender vi også kundernes krav, og vores arbejde lever naturligvis op hertil.

Vi har blandt andet renoveret både taget og gulvet i Juelsminde Kirke uden at gå på kompromis med de gamle håndværkstraditioner.​

Kontakt os

Så går du med tanker om en renovering eller reparation, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning herom. Vores telefonnummer er 75 69 36 90.

Fra basen i Juelsminde dækker vi hele Østjylland, og vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vil du også have et GRATIS tilbud?​

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave, kan du udfylde nedenstående​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✔ Eksisteret siden 1957

✔ Vi støtter Knæk Cancer

✔ Skræddersyede løsninger

​Firma

​AS Tømrer- og Snedkerforretning A/S

CVR: 27050409

​Kontakt os