Døre og vinduer

Vi monterer blandt andet nye vinduer for kunder i Juelsminde, Hedensted, Horsens og omegn til en konkurrencedygtig pris.

​Montering af vinduer og døre af høj kvalitet

Med tiden vil alle bygninger have brug for at få udskiftet døre og vinduer. Først og fremmest er der den visuelle slitage, hvilket kan betyde meget for en bygnings ydre. Dertil kommer, at selve døren eller vinduets materialer ligeledes bliver slidte, hvilket påvirker kvaliteten af disse.

Hvis en udskiftning af vinduer eller døre er nødvendig, foretager vi gerne denne hos AS Tømrer- og Snedkerforretning A/S. Vi tilbyder montering af døre og vinduer i dit hjem, ligesom vi også har årelang erfaring med udskiftning og reparation af eksisterende, hvorfor dette er en af vores kernekompetencer. Vi monterer blandt andet nye vinduer for kunder i Juelsminde, Hedensted, Horsens og omegn til en konkurrencedygtig pris.

Skal dine døre og vinduer være nye eller originale?

Energikravene bliver skrappere og skrappere, og mange vælger derfor at få opdateret boligen med nye døre og vinduer, ligesom der også er mange penge at spare på eksempelvis varmeregningen. Nogle typer huse er dog bedst komplimenteret ved at have originale døre og vinduer for at bevare udtrykket. Vi kan hjælpe med og rådgive om begge dele.

Brug os til montering af døre og vinduer – vi er VELFAC VinduesMester

Vi er certificerede VELFAC-VinduesMester. Det betyder, vi lever op til kvalitetskravene omkring håndtering og montering af vinduer og døre. Det er din garanti for kvalitetsarbejde.

Kontakt os for priser på montering af vinduer og døre

Kontakt os derfor gerne på telefon 75 69 36 90 eller e-mail hrk@hravnknudsen.dk, hvis du ønsker mere information eller priser på montering af døre og vidnuer, herunder ovenlysvinduer, vedligeholdelsesfrie vinduer i træ/alu eller noget helt tredje. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.