Firmaprofil

Vores tømrermester er kvalitetsbevidst, og sætter en dyd i at det udførte arbejde stemmer med vores kunders ønsker og forventninger.

Tømrermester med stor erfaring

AS Tømrer- og Snedkerforretning har utallige års erfaring inden for diverse aspekter af tømrerarbejde. Med base i Juelsminde kører vores tømrermester gerne til både Horsens, Vejle og Hedensted. Siden 1957 har vi udført alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Vores dygtige tømrermester leverer alskens typer af løsninger i træ, og vi gør altid vores til, at vi finder en løsning, der er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Høj kvalitet med vores tømrermester

Vores tømrermester er kvalitetsbevidst, og sætter en dyd i at det udførte arbejde stemmer med vores kunders ønsker og forventninger. Vi beskæftiger 6-8 ansatte og udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde – såvel nybygning som reparationsarbejde. Vi har desuden meget erfaring med eksempelvis tag- og isoleringsarbejde samt udskiftning af vinduer og døre. Vi har kapaciteten til at udføre større tømreropgaver, og også totalentreprise på dit tømrerprojekt.

Vi løser dine tømreropgaver

Få løst dine tømreropgaver af vores kompetence tømrermester. Vi hjælper dig gerne med at føre dine drømme ud i livet. Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 75 69 36 90 eller e-mail hrk@hravnknudsen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​