Tilbygning

Uanset opgaven er det vigtigt for os, at vi finder en ideel løsning, der passer til dit behov og dine ønsker omkring en tilbygning.

Drømmer du om en tilbygning?​

Hos AS Tømrer- og Snedkerforretning A/S bygger vi nyt, bygger om og bygger til i blandt andet Juelsminde, Horsens, Hedensted og omegn.

Uanset opgaven er det vigtigt for os, at vi finder en ideel løsning, der passer til dit behov og dine ønsker omkring en tilbygning. En til- eller ombygning giver nemlig mulighed for at indfri nogle af de boligdrømme, man har.

Måske I ønsker et ekstra børneværelse, hvis der er familieforøgelse på vej, eller måske I ønsker at få lavet en ekstra dimension til jeres eksisterende stue eller noget helt tredje. Uanset ønsket om tilbygning i jeres hus eller sommerhus, vil vi altid gøre vores til, at I bliver glade for det færdige produkt.

Vi har mange års erfaring med at bygge til

Her i forretningen har vi masser af erfaring med alverdens byggeopgaver, og vores portefølje spænder over alt fra byg af almindelige huse til store lagerhaller, ligesom vi også har udført en række mindre opgaver med tilbygning til eksisterende huse – eksempelvis i form af en udestue, garage og et anneks.

Hvis projektet måtte være mindre endnu, eksempelvis flytning af en væg, varetager vi ligeledes også gerne denne opgave. Næsten ingen opgaver, med hensyn til tilbygning, er for store eller små for os.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Priser på tilbygninger er meget individuelle, da de blandt andet afhænger af, hvor stor en tilbygning der er tale om, hvilke ønsker og krav I har til valg af materialer, og om der fx skal bygges køkken eller bad.

Hvis du derfor går med særlige tanker om en eventuel til- eller ombygning, vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at føre disse tanker ud i livet og give dig en konkret pris på projektet.

Kontakt os derfor gerne på e-mail hrk@hravnknudsen.dk eller på telefon 75 69 36 90 for skarp og professionel sparring samt et uforpligtende tilbud.