Nyt tag i Horsens

Vores dygtige folk klarer alle typer af ændringer i tagkonstruktionen. Dette gælder at fra tagrenovering til et helt nyt tag.

Tagrenovering med god isolering​

Mangler husets fire vægge prikken over i’et i form af et nyt tag, eller står det gamle tag overfor en udskiftning? I så fald står vi, som tømrer og snedker, klar til at hjælpe med en tagrenovering og andet tagarbejde for vores kunder til en billig pris. Vores kunder omfatter både private, erhverv og offentlige institutioner i blandt andet Juelsminde, Horsens, Hedensted og omegn.

AS Tømrer- og Snedkerforretning A/S har utallige års erfaring inden for diverse aspekter af tømrerarbejde. Siden 1957 har vi udført alle former for tømrer- og snedkeropgaver.

Vores dygtige folk klarer alle typer af ændringer i tagkonstruktionen. Dette gælder at fra tagrenovering til et helt nyt tag. Vi kan udskifte eller lægge forskellige former for tag, og vi har lang erfaring med flere tagtyper.

Herunder har vi erfaring med:

  • Eternittag
  • Skifertag
  • Tegltage
  • Tagpap m.v.

Alt fra tagrenovering til tagudskiftning udføres

Hos AS Tømrer- og Snedkerforretning A/S har vi kapaciteten til at udføre større tagopgaver som eksempelvis en udskiftning af taget på en større kontor- eller lagerbygning, ligesom vi også gerne står til rådighed, hvis du som privatperson står og mangler en dygtig tømrer til at reparere, renovere eller lægge nyt tag.

Efterisolering af taget er en god investering

Reglerne for efterisolering er blevet skærpet gennem de seneste år. Konkret betyder det, at huse, der skal have nyt tag, også skal efterisolere efter gældende regler. I sidste ende sparer du dog masser af penge på varmeregningen.

Hvad koster et nyt tag?

Skal du have et nyt tag i Horsens? Vores priser på et nyt tag afhænger blandt andet af, hvor stort et tag der er tale om, hvilken type tagmateriale du ønsker, og hvad du ellers har af ønsker til det nye tag.

Ønsker du en specifik pris på efterisolering eller en tagreparation, er du velkommen til at kontakte os ved at ringe til os på telefon 75 69 36 90 eller sende os en mail på hrk@hravnknudsen.dk. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.